Events & venues

Events & venues zijn eenmalige feestelijke gebeurtenissen waarop de deelnemers nog lange tijd met veel genoegen terug zullen kijken.

Events

Men verstaat daaronder een eenmalige feestelijke gebeurtenis op een unieke locatie (venue). Vaak is hierbij ook sprake van een spectaculaire happening.

 

Event is een term die in de mondiale reiswereld, met name door organisatoren van incentives veel wordt gebruikt. Een voorbeeld van een event is de presentatie van een nieuw product dat op de markt wordt gebracht of de viering van het honderdjarig bestaan van een bedrijf. Verleden jaar vond zo'n event plaats in het etnografisch museum in Boedapest toen het internationaal bekende restaurant Gundel zijn totaal vernieuwde caterings- en decoratieconcept presenteerde.

 

 

Venues

Onder een venue verstaat de reiswereld een locatie waar een speciaal evenement plaatsvindt. Dat kan van alles zijn, een prachtig kasteel waar een banket wordt gehouden of een sprookjesachtig eiland met optreden van een dans- of zanggroep. Het kan echter net zo goed het Wembley stadion zijn waar de finale van de Europacup wordt gespeeld. Het begrip is uitermate rekbaar en nauwelijks in een definitie te vast te leggen, hooguit kun je het omschrijven. Het is in ieder geval een zeer speciaal gebeuren op een uitgelezen plek.


 

 

Alle accommodaties >>  


Alle Topics » Neem contact op