Polen - Warschau - Belvedere

Restaurant Belvedere, een voormalige oranjerie, is een van de mooiste locaties die Warschau te bieden heeft. Het ligt midden in het Lazienki park waar in de zomer concerten van Frédérique Chopin in de open lucht ten gehore worden gebracht. Wie heel decadent wil zijn huurt op het Oude Marktplein een koets en laat zich langs de Koninklijke Route naar het restaurant rijden!

Bij het binnenstappen, wordt men bijna bedwelmd door de geuren van lelies en rozen uit de botanische tuin waarin het restaurant zich bevindt en waant men zich in een Romeinse villa. Vanuit het restaurant heeft men een prachtig uitzicht op het schitterende park waar de pauwen statig met hun verenpracht lopen te pronken.

Op de menukaart staan gerechten uit de Poolse en Franse keuken. Een kleine greep uit de kaart om u te verleiden: Traditionele Poolse "Pierogi" gevuld met zuurkool en paddenstoelen of " Žurek", een Poolse zure room soep met boerenham en mierikswortel saus als voorgerecht, geroosterde steur op een spinaziebedje met rode kaviaarsaus als hoofdgerecht en als besluit Rabarber Trio: een warm taartje met mousse en rabarberijs. Smacznego!

Bestemming Warschau »
Alle Accommodaties » Neem contact op