Over J&B

logo J&B

J&B Incentives is het uiteindelijke resultaat van meer dan 30 jaar activiteit op het gebied van reizen in Oost-Europa. Oorspronkelijk lag de focus hoofdzakelijk op Hongarije, maar in de laatste jaren werden steeds meer omringende landen onderdeel van mijn bedrijf, zodat uiteindelijk besloten werd een bv op te richten om op deze wijze de activiteiten te bundelen en de mogelijkheden te vergroten. De volgende logische stap was de ontwikkeling van een website, waarin alle bestemmingen op een geheel nieuwe wijze worden gepresenteerd. In samenwerking met een zeer creatieve designer en een uitermate flexibele technische websitebouwer is een naar mijn mening zeer fraaie en informatieve website ontstaan. Ik beschouw het als mijn virtuele visitekaartje op internet en hoop u daar binnenkort te mogen ontmoeten.

 

Maria Jacobs-BeneMaria jacobs-Bene

Dat de landen waarin ik actief ben, alle in Oost-Europa liggen, berust natuurlijk niet op toeval. Ik heb zelf Oost-Europese roots en heb een uistekende kennis van hun cultuur, tradities en mentaliteit.

LEES MEERvisie J&B

MIJN VISIE

De mens is van nature een reiziger. Al vanaf het begin van het menselijk bestaan zwermden de volkeren uit over de aarde. Natuurlijk, uiteindelijk vonden ze ergens een vaste standplaats waar ze zich vestigden en een huis bouwden.

LEES MEER

 

 

rubik cube thumbMIJN  werkwijze

Elke groep, of die nu bestaat uit 10 enthousiaste zeilers die een aantal dagen een zeilboot willen huren om het Balatonmeer te verkennen, of een farmaceutisch bedrijf dat voor 100 medewerkers een incentive in Warschau wil organiseren, krijgt van mij dezelfde aandacht en zorg.

LEES MEER