Mijn werkwijze

rubik cube

Aandacht en zorg

 

Elke groep, of die nu bestaat uit 10 enthousiaste zeilers die een aantal dagen een zeilboot willen huren om het Balatonmeer te verkennen, of een farmaceutisch bedrijf dat voor 100 medewerkers een incentive in Warschau wil organiseren, krijgt van mij dezelfde aandacht en zorg.

 

Maatwerk

 

Op basis van een verkennend gesprek waarbij in grote lijnen de mogelijkheden worden besproken, breng ik een offerte op maat uit. Als u met het ontwerp akkoord gaat, vindt in bijna alle gevallen een inspectiereis ter plekke plaats. Dit heeft het grote voordeel dat op locatie eventueel wijzigingen in het ontwerp kunnen worden aangebracht.


Begeleiding

 

Het belangrijkste is echter dat u en de groep niet achteraf worden geconfronteerd met onaangename verrassingen en eventuele teleurstellingen. Bijna altijd begeleid ik zelf de groep, of als dit niet mogelijk zorg ik voor een collega die met de inhoud van de reis tot in details bekend is. Voor zover dat niet al gebeurt tijdens de reis, neem ik na afloop met u contact op om te horen of alles naar wens is verlopen.