Slowakije - Bratislava - Marrol’s

Midden in het historisch centrum, niet ver van de Donau oever en de bootsteiger waar de Donau cruiseschepen afmeren en de Twinliner die de verbinding tussen Bratislava Budapest en Wenen onderhoudt, ligt het romantische hotel Marrol’s. Wat de bezoeker als eerste op zal vallen zijn beide bronzen plaquettes naast de ingang waarop een vrouwenkopje is afgebeeld.
Het hotel dankt zijn naam aan een gebeurtenis uit het verleden, toen het gebouw nog een rijtuigwerkplaats was. Een zekere Lady Marrol, dochter van een rijke Schotse fabrikant, was op bezoek in Bratislava. Omdat een wiel van haar koets was afgebroken bezocht ze de werkplaats. Plotseling zag ze een jongen op straat spelen terwijl er een paar paarden aanstormden. Zonder zich ook maar een ogenblik te bedenken, trok ze het kind net op tijd weg. Ter herinnering aan haar noemde de eigenaar de werkplaats daarna "Marrol".

Soms overkomt het je dat je een hotel binnenstapt en een gevoel krijgt van warmte en huiselijkheid. Dit is zo'n hotel, gevestigd in een monumentaal rijtjespand, geheel gerenoveerd in de oorspronkelijk Art Nouveau stijl. Alle ingrediënten voor een aangenaam verblijf zijn hier aanwezig: buitengewoon vriendelijk personeel, luxe kamers die van alle faciliteiten zijn voorzien (een gratis minibar!) en een adembenemende eetzaal, die de sfeer van een statige woonkamer ademt. Het is een zeer geschikte locatie voor een kleine incentive - de uiterst compleet ingericht conferentiezaal biedt plaats aan 50 personen - om in alle rust te werken aan een nieuw concept voor uw bedrijf of om uw medewerkers te trainen. Aan het eind van een lange werkdag staan de fitnessruimte, een Jacuzzi en een sauna geheel gratis tot uw beschikking. Marrol's is aangesloten bij Small Luxury Hotels of the World en heeft onlangs de Traveller's Choice Award 2009 ontvangen.

 

HOTELFACILITEITEN

FITNESS & WELLNESS

DICHTBIJ

Air-conditioning              

Lady Rooms(!) 

Internet aansluiting      

DVD-speler       

Minibar (gratis!)

Parkeergarage

Fitness Ruimte

Jacuzzi

Sauna

          

 

 

Historisch centrum

Nationaal Theater

Raadhuis

St. Martins kathedraal

Donau oever

 

Bestemming Bratislava »
Alle Accommodaties » Neem contact op