Hongarije - Boedapest - Lion’s Garden

Dit pas kortgeleden geopende nieuwe hotel, ideaal gelegen in het hart van Boedapest werd ontworpen door de topdesigner Buki Zuker. Hij is er in geslaagd door middel van een mix van kleuren uit de 60’s, de 70’s en de 80’s een zeer harmonisch geheel tot stand te brengen. De 107 comfortabele kamers en suites zijn op een bijzonder smaakvolle manier gemeubileerd en van alle gemakken voorzien.

Het Lion's restaurant serveert internationale gerechten met de nadruk op de mediterrane keuken. Het schaduwrijke terras op de gezellige binnenhof nodigt bij aangename temperatuur uit voor thee met gebak of een goed glas wijn. De Spa ruimte zal zelfs de meest verwende gast verbazen met een ruim zwembad, Jacuzzi, sauna, infrarood sauna, solarium, massage en een goed toegeruste fitnessruimte. Ook voor conferences is Lion's Garden zeer geschikt, aangezien het over 3 moderne vergaderruimtes beschikt voor groepen tot maximaal 100 personen.

In zeer korte tijd heeft het nieuwe hotel al een groot publiek gevonden en is het een populaire locatie voor incentive groepen geworden.

 

HOTELFACILITEITEN

FITNESS & WELLNESS

DICHTBIJ

Air-conditioning

W-Lan

Safe

Minibar               

Handicap voorzieningen

Zwembad

Jacuzzi

Sauna

Infrarood sauna

Solarium

Massage

Fitness ruimte 

Stadspark

Puskas stadion

Heldenplein

Andrássy boulevard

 

 

Bestemming Boedapest »
Alle Accommodaties » Neem contact op