Polen - Krakau - Sheraton Krakau

Zoals alle Sheraton hotels is ook Sheraton Krakau van een bijzondere standaard. Alleen al de entree in het atrium met zijn schitterende kleurrijke glazen dak geeft de bezoeker een warm gevoel. Het hele gebouw, vanaf de kamers, de vergaderruimte, de fitness en sauna tot de eetzaal ademt deze warme sfeer.
 

In dit hotel voelt men zich meteen een welkome gast. In dit opzicht sluit het hotel naadloos aan bij het historische Krakau, dat niet voor niets op de World Heritage lijst van UNESCO prijkt, en in 2007 tot Culturele Hoofdstad van Europa werd uitgeroepen.

De 106 modern ingerichte kamers zijn van alle hedendaagse faciliteiten voorzien. Zo bevinden er zich drie telefoonaansluitingen, waarvan er een speciaal geschikt is voor de aansluiting van uw laptop. Daarnaast staan Sheraton hotels bekend om hun voortreffelijke keuken, zoals u kunt proeven in The Olive, het Mediterrane restaurant dat de gehele dag door geopend is. Of in Some Place Else, de bar met heerlijke kleine snacks, of op het terras. Voeg daarbij up to date vergaderfaciliteiten met meerdere conferentieruimtes en vergaderzalen, een goed uitgeruste fitnessruimte en een overdekt zwembad en u zult aan het eind van uw verblijf met een goed gevoel afscheid nemen van Krakau en het Sheraton!   

 

 

HOTELFACILITEITEN

FITNESS & WELLNESS

DIVERSEN

Air conditioning

Fax-modem
Safe

W-Lan

Koffiezetapparaat

Stereo installatie/CD speler

Sauna

Zwembad

Fitness ruimte

Massage

Historisch centrum

Centraal station

Golfbaan in omgeving (20km)
Squash en tennisbaan (5km)

 

Bestemming Krakau »
Alle Accommodaties » Neem contact op