Over deze website

Heeft u een vraag of opmerking over de website dan kunt u contact opnemen via de contactpagina. We zijn erg benieuwd naar uw reactie.

 

 

Máté Csik Stelt zich aan u voor!

 

Netwerker, doorzetter, bruggenbouwer tussen vermaak in het leven en het opdoen van kansen en ideeën voor succesvol zaken doen. Dit zijn slecht enkele kwaliteiten die Máté zo kenmerken. In veel eigenschappen is hij zeker een Hongaar met het temperament van Antilla de Hun, maar ook een open en goed voorbereidde sparringpartner om op u ideeën te brengen en kansen te creëren.

 

'Mijn doel is om u te mogen laten zien welke verborgen schatten en mooie en unieke geheimen onze bestemmingen voor u in petto hebben. Verder wil ik u ontzorgen en verzekeren dat u, of nog belangrijker uw klanten die u meeneemt op reis, er vertrouwen in kunnen hebben om zorgeloos te genieten en dat alles volgens wens verloopt. Uiteraard houd ik rekening met de vooraf afgesproken doelen van uw reis. Ik begrijp goed dat elke reis anders is. Het maakt niet uit of het om een uitstap van een paar dagen met uw favoriete Business Club gaat, een dankbaarheidreis met één van uw beste klanten of een studiereis met uw managementteam en/of leiders. Elk type reis vraagt aparte aandacht, andere ideeën , invalshoeken en begeleiding! Graag laat ik u zien hoe Leisure en Business hand in hand gaan en uw organisatie sterker maken.'

 

Máté 

 

Bekijk onze filmpjes en publicaties ter inspiratie onder Referenties